Produkter for ost fra arla (2)

MODNET PECORINO D O P - Modnet

MODNET PECORINO D O P - Modnet

Det produseres med melk hentet fra spesifikke opprinnelsesområder, som regulert av forskriftene fra Konsortiet for Forvaltning og Produksjon av Pecorino DOP. Germeringen skjer ved en temperatur som varierer mellom 35 og 38°C, og bruddet av ostemassen skal være i størrelse som kornkorn. Formen kan veie fra kg. 1,000 til kg. 3,500. Vår produksjon har en størrelse på omtrent kg. 1,800 per form og er modnet i minimum 120 dager. Duften er intens, og smaken er delikat bestemt.
Hulemodnet Pecorino

Hulemodnet Pecorino

Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen og konsumere ekte matvarer slik de en gang var. Siden vårt selskap er preget av tradisjon, kunne vi ikke frata ostelskere en Pecorino Val d’Orcia lagret i hule. Kjennetegnet ved dette produktet ligger nettopp i modningen. Denne skjer naturlig, inne i en hule gravd ut i tuff; og det er nettopp i dette habitatet, gjennom hele modningsperioden, at osten får uforglemmelige aromaer og smaker -